sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

~Tunnustus Virpiltä~

Hei!

Sain tämän kivan tunnustuksen Virpiltä. Kiitos! :) Tämä tunnustus on tarkoitus antaa bloggaajille, joilla on alle 200 seuraajaa ja tunnustukseen sisältyy 4 sääntöä.

1.Valitse 5 blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
2. Laita blogiisi linkki sinne, mistä sait tunnustuksen.
3. Tee postaus tunnustuksesta. Laita linkit blogeihin, joille haluat antaa tunnustuksen ja ilmoita tunnustusten saajille.
4. Kerro 5 asiaa itsestäsi, joita muut eivät tiedä.

Tässä muutama blogi, joille annan tunnustuksen:

1. Ihana Anne, suloinen ja niin taitava pistelemään!
2. Marille, blogissa mm. sisustusta ja ihania neuleita!
3.Rouva Ruusupuu, myöskin taitava pistelemään ja sisustamaan!
4.Kirsille, nukkisblogi on inspiroiva ja täynnä kaikkea pientä ja kaunista!
5.Stiinalle, sisustusta ja kaikkea sievää!

Ja sitten ne viisi asiaa. Hmmm..

1. Olen aina vihannut koulun käsityötunteja, vaikka vapaa-aikani kuluukin erilaisten käsitöiden kanssa. Epämieluisia töitä, jotka on pakko tehdä tiukassa aikataulussa ja opettaja valittaa jokaisesta pienestä virheestä. Ei kiitos!

2. Nautin rekan tai traktorin kyydissä istumisesta, sekä autonhuolto-töiden seuraamisesta. Valitettavasti siihen ei ole aikaa niin paljon kuin tahtoisin! :)

3. Tahtoisin liskon tai kilpikonnan, sillä ne ovat suloisia!

4. Ammatiltani tahtoisin olla psykologi ja siten auttaa ihmisiä, joilla on paha olla.

5. Yksi suosikki aineistani koulussa on äidinkieli ja kirjallisuus, sillä tykkään lukea ja kirjoittaa.

5 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta! :) En olekaan ennemmin käynyt sinun blogissasi, voisin lisätä suosikkeihini. Jännä juttu tuo "alle 200 lukijaa" -määritelmä sikäli, että ihmisethän eivät kirjaudu blogin "lukijaksi", vaikka seuraisivatkin säännöllisesti, ainakaan itse en ole ilmoittautunut minkään blogin lukijaksi, vaikka seuraan noin 300 blogia. Samoin Blogilistalla blogillani on reippaasti yli 200 lukijaa, mutta itse taas luen blogeja Google Readerin kautta, eikä tilauksiani siis näy Blogilistallakaan. Joka tapauksessa kiitos tunnustuksesta, tulen täällä käymään toistekin! :) Mukavaa kevättalven jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kristiina, oli kiva saada tunnustus heti sinulta :)

  VastaaPoista
 3. Koulun käsityö-tunnit oli tosiaan aivan kamalia jo muinaisella 70-80 luvulla !;)

  Onneksi nyt saa tehdä kivoja käsitöitä ihan vapaasti omaan tahtiin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunustuksesta, kiva ylläri.
  Olen samaa mieltäsi koulun käsityötunneista. Omat kokemukseni ala-asteen tunneista on 80-luvun alusta. Käsityöopettaja pisti minut luokan ulkopuolelle käytävään seisomaan rangaistukseksi, kun en osannut ommella ompelukoneella. Höm... olisikohan ollut syytä ottaa hetki ja käydä kaksin läpi missä oli ongelma, etten osannut. Uskon, että tänä päivänä opettajat ovat inhimillisempiä.
  Minä taas pelkään rekkoja ja kuorma-autoja ihan hirveästi, sillä yksi sellainen ajoi autoni murskaksi, minä ja pieni tyttäreni selvisimme kuin ihmeen kaupalla. Taisi olla suojelusenkeli mukana. Rekkakuskit ja kuorma-autokuskit usein ajavat ylimielisesti pienemmistä välittämättä ja ihan liian lähellä, kiinni takapuskurissa.
  Äidinkieli oli tosiaan kiva aine ja kirjat on rakkaita minullekin. Liskoista en ihan voi olla samaa mieltä... tai ne on jotenkin pelottavia mun mielestä. Mutta kilpparit on tosiaan söpöjä :)

  VastaaPoista
 5. joo koulun käsityötunnit. olihan ne ihan kivoja, mutta työt ei niinkään, kaverin kanssa vaan oli niin kivaa. Kankaat olivat ankeita, mallit kivikaudelta ja opettajat vielä kauempaa...
  No kotekolla käsityö oli KIVAA, mutta niinhän pitikin koska siellä vain tehtiin niitä, no jotain yleisaineita ja ammattiaineitten teoriaa, mutta se olikin kivaa teoriaa...
  sinä prinsessainen rekassa ja traktorin kyydissä, no kaunistuksiahan sinnekkin tarvitaan :)
  psykologin ammatti sinulle? olisit varmasti empaattisin tapaamistani psykologeista ja taitaisi lapsilla käydä niinkuin meidän nuorimmaisella, että itku pääsi kun käynnit loppu..
  tuota lisko/kilpparihommaa en ymmärrä?!?! ;) no miksei jos se kilppari olisi terraariossa kiltisti ja se lisko eläinkaupan hyllyllä :D

  VastaaPoista