maanantai 12. maaliskuuta 2012

I Found My Family In A Book

Hei!

Aloitin Bothy Threadsin gorjuss-mallin nimeltä I Found My Family  In A Book. Gorjuss-mallit ovat suloisia ja erityisesti pidän tästä mallista sen sinisen värin takia.

Malli on täynnä suloisia yksityiskohtia, nappeja ja kimaltavia lankoja! Pistelykartta on selkeä ja langat siististi järjesteltynä. Olen perheeni kanssa laskettelu lomalla Levillä, päivät lumilautailen ja illat pistelen. :) 
Innolla odottelen Amerikasta tilaamaani Dimension Goldin mallia Ballerina Beauty. Malli on iso ja vähän jännittää, että saanko ikinä valmiiksi..Mutta onneksi tämä ei mikään nopeuslaji olekaan!  Laitan mallista kuvan kun se saapuu ja päivittelen sitten kuvia sen edistymisestä. Keskeneräisiä töitä olen kovasti yrittänyt pistellä pois alta, jotta saisin sitten kaikki voimani keskittää siihen balleriinaan. Pollyanna Pickerin valkoinentiikeri-malli on  vähän vaille valmis ja sitten on tämä gorjuss.                                                      
6 kommenttia:

 1. Nämä Gorjuss mallit on kyllä niin suloisia. Mun tekis mieli hankkia se malli missä tyttö istuu jääkarhun päällä. Hyvässä alussa sulla tuo työ jo on.

  VastaaPoista
 2. löysinpäs vain tämän blogisi :)
  hyvin menee Gorjuksen kanssa, siitähän on puolet jo tehtynä :)
  odottelen myös innolla amerikanpaketin saapumista ja uutta urakkaasi, olen hengessä mukana:DD

  VastaaPoista
 3. Minäkin löysin blogiisi Ullan blogin kautta. Annoin äidillesi ja sinulle tunnustuksen, joten käypä vilkaisemassa, jos haluat jatkaa. Linkitin tosin teidän yhteiseen blogiin, kun en silloin vielä tiennyt tästä blogista mitään.

  Gorjuss työ on aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Kiva päästä tutustumaan sinun ihan omaan blogiisi :).

  VastaaPoista
 5. Gorjuss-tyttösestä on tulossa niin nätti! Onnea uuteen blogiin.

  VastaaPoista