lauantai 7. heinäkuuta 2012

~Vierailulla Kirsin ja Emman luona~

Hei!

  Torstaina menimme äidin kanssa Kirsin ja Emman luokse. Parin päivän aikana ehdimme  tehdä monenlaista: pistellä, syödä, juttella ja ihailla  heidän kaunista kotiaan! Tulipa myös kirppareita, kahviloita ja pikku putiikkeja kierreltyä. :) Meillä oli aivan ihana reissu, kiitos vielä kauheasti! Toivottavasti nähdään taas pian! <3

Minulla oli  16-vuotis synttärit 22.6 ja sain Kirsiltä ja suloiselta tyttäreltään Emmalta ihania lahjoja; paketin DMC.n lankoja,kangasta,  laukun johon voi itse pistellä jotakin sekä kauniin itse tehdyn kortin. Lisäksi emma antoi tarvikkeita nukkekotiini! Suloisen hatturasian, taitavasti  itse tehdyn kukkakimpun,- ja sandaalit.  Ihania juttuja molemmilta, kiitos! (:

   Hämeenlinna ei ole mikään shoppailu kaupunki, mutta siellä oli kivoja pikku putiikkeja sekä kirpputoreja, joita sitten kierreltiin. Käytiin mm. Iittalassa astioita katselemassa, kirppareilla ja muutamassa sisustustavara liikkeessä. Iittalasta ostin omenan vihreän Aalto-kynttilä kipon ja eräästä toisesta liikkeestä pientä tavaraa nukkekotiini.

   
   Oli inspiroivaa nähdä Kirsin ja Emman nukkekodit ja muut käsityöt! Niimpä heti kotiin päästyäni jatkoin pitkästä aikaa nukkekodin parissa puuhailua. Pitäisi uusia lattiat, tapetoida ja tehdä vaikka mitä! Reissun aikana innostuin pistelemään pienet kirjaintaulut nukkikseeni, niistäkin kuvia myöhemmin! :)

  T: Kristiina

2 kommenttia:

  1. Kyllä vaan meillä oli niin mukavaa!! Ja kuule, tiedän just sen tunteen kun käy jonkun luona tai näkee jotain mistä saa ideaa, niin ei malttaisi päästä kotiinkaan asti kun niin tekee mieli aloittaa hommat. Joskus sitä vaan tarvii saada se inspis jostain ja taas innostuu itsekin jatkamaan projektejaan. Mulla se on just näin :) Niin ja kiitos todellakin itsellenne myös tuliaisista! Kyllä minäkin yritän huomenna päivittää blogiani taas ajantasalle. Ja jonkun ajan päästä näet blogissani yhden kuvan, jonka tekele on tavallaan sinun ansiota... Tai ainakin siis sinun omistaman esineen ansiota...

    VastaaPoista
  2. teillä oli sitten mahtava reissu. kaikkea kivaa olet löytänyt ja saanut, siis täydellistä kesälomamatkailua:)
    nuo nukkekodin pienet piperrykset, voi ei kuinka tuollaiseen työhön voi sormet edes taipua:)
    piakkoin tavataan :D

    VastaaPoista