keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Valmistuneita töitä

Hei!

Kokeista ja kiireistä selvitty hengissä ja on taas aikaa keskittyä mukavampiin juttuihin. Ensinnäkin kiitos uusille lukijoille ja edelliseen päivityksiin tulleille ihanille kommenteille! Peruskoulua on enää muutama päivä ja kesäloma on edessä, vihdoinkin! :) Kesätöitä minulla on vasta loppukesästä,joten minulla on koko kesäkuu ja heinäkuun alkukin aikaa rentoutua ja pistellä.
   Kiirettä on  tosiaan pitänyt, mutta joitakin töitä olen saanut valmiiksi & kehyksiin.


Tiikeri on viimein valmis. Työ vaati verta ja kyyneleitä, mutta on ihana ihailla sitä huoneeni seinällä! :D Malli on upea ja ajaton, joten se sopii yhtähyvin seinälleni nyt kuin kymmenien vuosienkin päästä. Sille olisi kyllä mukava tehdä kavereitakin..Tämä Tralalaan malli on ollut valmiina jo pidemmän aikaa kehyksiä odottaen. Malli on pistelty kolmea eri DMC-lankaa käyttäen valkoiselle aida-kankaalle. Minulla on muutamia muitakin Tralalaan malleja odottamassa tekiäänsä. Näitä on niin kiva tehdä!:)Sain kissankellolta ja Helmiinalta Novitan Frilla-lankaa, sillä halusin oppia Frilla-huivin kutomaan. Kiitos langasta!:) Huivia oli helppo kutoa kun alkuun pääsi ja siitä tuli tosi sievä. Mallina toimii Torso ja näkyypä siinä rippimekkoanikin.

Hyvää loppuviikkoa! :)

- Kristiina

7 kommenttia:

 1. Oi, ihania tauluja kaikki ynnä myös huivi =D. Ei uskoisi, että tuossa Tra la lan mallissa on vain kolmea eri sävyä... Onnea peruskoulun suorittamisesta =D

  VastaaPoista
 2. Upeaita tauluja ja todella tyyllikkät kehyksetkin niihin valitsit...
  sattuneesta syystä saatoin jo sovittaakin huivia ja onneksi "tilaukseni" otettiin hymyillen vastaan :) :)

  Eikös olekin ihanaa kun on pitkä kesä edessä ja paljon aikaa toteuttaa kaikkia käsityö-unelmia !! ? :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa nähdä tiikeri valmiina ja kehyksissä! On se kyllä upea! Mitkäs on sun suunnitelmat peruskoulun jälkeen?

  VastaaPoista
 4. Oi että tuo tiikeri on upea ja Tralalan työ hyvin kaunis myös! Hyvin sopivat kehykset. Ihanaa kesälomaa sinulle ja pistelyniloa, mukava kun sinulla on nyt tämä oma blogikin :)

  VastaaPoista
 5. väsyksissä selasin blogeja ja kun tämän blogin avasin katsoin vaan, että onpas tutun näköinen tiikeri ihan kuin Kristiinalla....no katsoin sitten blogin nimeä ja asia selvisi ihan justiinsa...se siitä ikälisästä
  nätti taulu kuin mikä taikka taulut. Noitahan tulee sinulta minkä ehtii ja vielä frilla-huivikin.
  Torso on sitten hyvä keksintö ja tosi hyvä hankinta :)
  niin onnittelut oppivelvollisuuden päättymisestä, nyt kaikki onkin sitten "vapaavalintaista" ;)

  VastaaPoista