sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Balleriinaa aloitettu!

Tervehdys Ruka-tunturista!

Lähdimme perheen kanssa Rukalle pitkää viikonloppua viettämään. Sää on ollu kaunis ja päivät kuluneet nopeasti rakkaan harrastukseni lumilautailun parissa. Sää on ollut kaunis ja täällä on hirmuisesti lunta! Huomenna lähdetään kotia kohti, toivottavasti siellä on keväisempää! :)
     Tällainen on näkymä mökin ikkunasta! :D


Otsikon mukaisesti olen Goldin Ballerina Beautya aloittanut, paljoa en tosin ole ehtinyt tehdä, sillä vaihtojen kanssa on pitänyt kiirettä. Lisäksi Valkoista tiikeriä olen ahkeroinut, se on melkein valmis! Mutta haluan laittaa kuvan vasta kun se on ihan valmis! ;)  Ballerinassa on kyllä jos jonkinlaisia väri comboja ja mm. puolikkaita pistoja koko langalla. Yhtäkään ristipistoa en ole työhön vielä tehnyt, mutta eiköhän niitäkin sieltä tule kun työ etenee! :)Hyvää viikonalkua toivottaa Kristiina!

5 kommenttia:

 1. On meidän prinsessalla sitten raju harrastus, onneksi lähdette pian kotiin, ei tule enempää mustelmia.
  Voin lohduttaa, että tulee siihen balleriina pistelyyn vielä ihan kokonaisiakin X-pistoja, ihan riittämiin.
  Ihaillaan sitä sitten joukolla launantaina :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta vaihtopaketistasi!
  Todella kivoja juttuja -kaikki!

  VastaaPoista
 3. Eikös vaan ollutkin ihan mahdottomasti sitä lunta Rukalla!
  Ihan uskomatonta!

  -olet kyllä ollut huippu-ahkera viime aikoina kun oot pistellyt tiikeriä niin että pieni valkoinen läiskä enää on turkissa,hyvä hyvä !!! :) :)

  -oonkohan sanonut vielä kertaakaan että balleriina on ah-miten ihana projekti jonka edistymmistä on kiinnostava seurata ;) ???!! :D

  Hiljaa hyvä tulee..eli rauhassa vaan ,
  lanka ja pisto kerrallaan se valmistuu.
  Kivaa mennä yhdessä lauantaina Sarille ..

  VastaaPoista
 4. Heipä hei!Löysinhän tieni tänne sinunkin blogiisi;äitisi kanssa olemmekin jo blogituttavia :) Minua aina ilahduttaa kun löytyy nuoria tyttösiä,jotka ovat innostuneet käsitöistä.Ja sinulla taitaa olla mitä mainioin opastaja siellä kotioloissa :)

  VastaaPoista
 5. Hieno on näkymä! Ja olen varma, että tiikeristä tulee upea!

  VastaaPoista